Dit Techem Team Dit Techem Team

Når ejendomsdrift og administration skal være nemt

Techem - meget mere end fordelingsregnskaber

Techem sætter med individuel forbrugsmåling fokus på forbruget af verdens ressourcer og reducerer omkostninger lokalt. Med præcise målinger og adgang til kompetente medarbejdere understøtter vi en professionel administration med høj kvalitet og et udbygget servicekoncept, der udnytter den nyeste teknologi.

Vi har stor erfaring i at håndtere målerinstallationer, forbrugsmåling, fordelingsregnskaber, online visualiseringer og analyser. Med Techem får du overblik, ejendomsdrift og administration i ét.

Få et overblik over vores tast-selv-service og udnyttelse af teknologi til fordel for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os.
Kontakt - dit Techem Team - vi er kendt for vores gode service og hjælpsomme kolleger.


Techem Administrator Portal

Vi giver dig papirløs administration

Vi har fokus på digitalisering, og hvad fordele vi og vores kunder kan drage ud af et samarbejde, hvor effektivisering og optimale workflows er i første række.

Digitalisering er kommet for at blive og giver også nogle umiddelbare fordele, når vi hos Techem har sat os mål om at minimere papirforbruget. Det giver ikke alene mindre papirforbrug og er godt for miljøet, men arbejdsprocesserne skærpes, og det betyder, at administrationer effektiviseres.

Vi stiller værktøjer til rådighed for vores kunder og hjælper digitaliseringsprocessen på vej. Techem Administrator Portal er en hjælp til dine administrative opgaver, og kan også give automatiske notifikationer til ejendommens driftspersonale.


Indberetning af ejendommens udgifter og beboerliste

Tast-selv-service

For at udarbejde et fordelingsregnskab skal der indberettes informationer om ejendommens udgifter samt beboere, acontobeløb og evt. flytninger. Det gør du online når det passer dig.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til login eller den daglige brug af indberetning online og ejendomsdrift.

Kontakt os på: tlf.: 87 44 77 00 eller info@techem.dk