Techem som arbejdsplads

Hos os vil du komme til at arbejde i en større international virksomhed, med mere end 70 års erfaring inden for vores fagområde. Vi sætter fokus på vores fælles vand- og energiressourcer. Vi installerer og servicerer fordelingsmålere både i nybyg og i eksisterende ejendomme. Vi yder rådgivning og sparring til ejendomsejere og administratorer, og vi vægter kvalitet og troværdighed højt. Vi foretager individuel forbrugsmåling i udlejningsejendomme, og udarbejder vand- og energiregnskaber med tilhørende online løsninger.

Som en del af en international koncern har vi de bedste produkter og ydelser, og er altid langt fremme med den sidste udvikling indenfor vores fagområde.

Vi er en virksomhed, der tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling, hvor vi lægger vægt på den enkeltes trivsel i virksomheden. Vi sikrer et attraktivt arbejdsmiljø for vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Vi har mange forskellige jobfunktioner og du kan finde vores ledige stillinger her på siden. Er der ikke en stilling, der lige passer til dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning på job@techem.dk